sobota 14. září 2013

FOTD: V hlavni roli Apple sour!

 
Zamilovala jsem se, vážně! A to do paletek od Sleeku. Všichni je známe, úžasné barvičky, super pigmentované a když si ji pořídíte nemáte pocit, že vám někdo vykradl peněženku, protože na to jak jsou skvělé, jsou vyloženě za hubičku. Moje láska začala paletkou Lagoon, kterou jsem úplnou náhodou objevila začátkem roku v Sephoře, společně se Showstoppers. Nemohla jsem se rozhodnout, kterou pro začátek vybrat, ale sáhla jsem po Lagoon protože její Pink Jewel je stejný jako můj oblíbený Rose tentation od Bourjois, který mi dochází.

Holky, já se snad nemalovala ničím jiným po nějaký čas. A chtěla jsem další! Takže jak se na trhu objevila i-Candy, byla jsem v Sephoře pečená vařená a jakmile dorazila, byla moje :D
Teď přemýšlím, že si objednám i další produkty od Sleek, tvářenky a rtěnky prý také stojí za hřích ;)

Ale teď už k mému líčení:
 

Použila jsem i-Candy od Sleeku, paletku 73 od Nouba, gelové linky Essence, eyeprimer Kiko a Max Factor mascaru. A na obličej jsem použila primer Wjcon, make up matchperfection od Rimmelu, concealer Maybelline, fixační pudr Kiko, tvářenku Sephora Crazy in love a na rty rtěnku od T'Unik v odstínu 1 a lesk od Dermacolu, odstín 04.

 

Budu rada, kdyz mi date dole v komentarich vedet, jestli se vam liceni libi ;)


Loo <3


 

2 komentáře:

  1. Krásnéé líčení! WOW, musím to někdy vyzkoušet, vypadá to bombasticky :) šikulka

    OdpovědětVymazat
  2. Dekuju moc, to se krasne ''posloucha'' :D

    OdpovědětVymazat

Kritika je hnacím motorem kupředu. Proto děkuji za každičký váš názor a komentář :) Loo