středa 21. srpna 2013

Di tutto: Jsem tu...

Ahojte krásky!

Tak mě tu opět máte :) dovolená byla super, i když ne všechno vyšlo, tak jak jsme chtěli, ale přesto jsme si to naprosto úžasně užili a hned bych se vrátila v čase.
momentka dne, haha
kabelka Stradivarius, nahrdelnik Cliche', tilko Josephine, zbytek z trhu










 Jak už jsem se zmiňovala v minulém článku, první týden jsme strávili s rodinou v ČR a druhou část jsme si užívali v Itálii. Bohužel jsme podcenili návštěvnost hotelů okolo italského svátku Ferragosto, kdy mají téměř všichni volno a vyráží s rodinou/ přateli na pár dní pryč. Takže jsme nesehnali žádný volný slušný pokoj, kde bysme si pár dní užívali moře. To nás alespoň poučilo pro příště, že si máme rezervovat hotel hodně dopředu, haha.
 No alespoň jsme se jezdili zchladit do blízkých aquaparků, jeden jsme si naprosto zamilovali, jmenuje se Gloria village  a je to tam vázně skvělý. Není to tak vybavený jako pražský Aquapalace, ale zato mají mnohem více akcí. Animátoři se starali o zábavu, různé "soutěže" a srandičky a nejlepší je divoký tanec ve vlnách, hahaha. Vlny si pamatuju, že jsou i v Aquapalace, ale tady k tomu je nahlas hudba a všichni se v těch vlnách snaží tancovat nebo skákat, toho se Italové nebojí haha :D
 Další věc, co mě tam strašně baví je pěnová párty, kdy po lidech v bazénu dělem strikaji pěnu, zase s hudbou s volume doprava a lidi šíílej.


 
 






Jen nemám moc fotek z toho aquaparku, protože poprvé jsem na foťák absolutně zapoměla a podruhé jsme ho s sebou sice vzali, ale napůl vybitej, takže máme jen pár fotek.

Tím se pro dnešek loučím, užijte si zbytek léta <3

P.S. omlovam se za kvalitu nekterych fotek, muj malinkej coolpix uz asi dosluhuje a nezaostruje tak jak ma :(
P.P.S. take se omlouvam za obcas chybejici diakritiku. Je to tim, ze k dispozici nemam ceskou klavesnici a tak vetsinu postu pisu na iphonu a pak vkladam sem, ale posledni upravy a fotky delam jen na pc. Takze tak :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Kritika je hnacím motorem kupředu. Proto děkuji za každičký váš názor a komentář :) Loo