středa 11. prosince 2013

Loo nakupuje: Listopad!


Je tu další díl Loo nakupuje. Tentokrát formou článku, protože pc se mi formátuje, tak bych neměla jak video upravit. A rovnou jdu na to, protože toho je celkem dost ;)


OBLEČENÍ



Šla jsem si koupit boty. Černé. Ale to bych nebyla já, kdybych odešla s tím pro co si jdu, že. Takže místo bot černých mám hnědé, ale i tak z nich mám velkou radost. Jsou poměrně teplé a stráááǎně pohodlné.
*13€ ve slevě, mercato, pc 20€



Srdíčkový svetřík mě na trhu zaujal hned a nadálku. Jakmile má něco motiv srdce nebo mašlí hned okouním jestli by se mi to nehodilo :D No a po zkouknutí zblízka se mi líbil ještě víc, hlavně to že je krásně teplý, dlouhý a krásně obepne postavu což oceňuji víc než maxisvetry, kterých je teď všude plno. Už jste ho mohli vidět na mě v příspěvku White hearts
*15€.



Další kousek, který jsem si odnesla ten den domů z trhu jsou tyhle legíny s koženkovou vsadkou na stehnech a zlatými řetízky v pase. Moc se mi ten detail líbí a jsou navíc i krásně hřejivé! Zase jste je na me mohli videt v prispevku White hearts (odkaz vyse)
*12€



Peplum sukni mám také z trhu, stála neuvěřitelných 5€! Měli ji i v černé, ale já se rozhodla být odvážná a vzala tuhle se vzorem, no tak uvidíme jestli se mi ji nějak kloudně podaří zkombinovat :D.



Další legíny. Opět z trhu. Chtěla jsem nějaké, které bych mohla nosit s krátkými svetříky ale aby to nevypadalo divně. Tyhle nejsou uplně to, co jsem si představovala mít, ale i tak je nosím moc ráda. Jen už si nepamatuju kolik stály. Měli i zlatý tenký páseček, ale ten se mi záhadně někde ztratil.


Novinkou v mém šatníku je i tahle šála z H&M. Je to klasická jednoduchá černá kruhová šála a myslím, že stála kolem 8€. 



Leoparda mám moc ráda. A v podobě kalhot ve vínové variantě, no ten musel být prostě můj. Kalhoty jsou strečové a ke kotníkům, což není nejideálnější délka na zimu, ale co, v kozačkách se to schová :D
15€ Piazza Italia


Také jsem si pořídila super čepici v Tally Weijl, moje Magic :D
*9,90€


A poslední je cípatý svetr, který moc fotogenický není :D opět mercato (tedy trh). Je to taková izolace od zimy, haha, ultrasupermega teplý!
*20€

BIŽUTERIE


Přesouvám se k bižu a konkrétně k tomuto náramku z H&M. Nevím jak moc ho unosím, protože i přesto, že je ve velikosti XS tak mi je velký. Já mám zápěstí jako anorektička a tak s tím mám problém skoro pořád.
*5€


Náušnice jsou z Tally Weijl., byla na ně sleva a tak stály 2€. Asi jste si už všimly, že tam nakupuju velice často! Je to můj nejoblíbenější obchod, kdo by odolal růžovému králíčkovi? 

KOSMETIKA



Nutně jsem potřebovala korektor a vyzkoušela tedy tento od Rimmelu. No, za mě už nikdy víc. Neni nejhorší, ale já osobně potřebuji větší krytí a výdrž. A navíc mám takovou "uchylku" na čistotu. Tenhle se pořád zapatlává od štetečku, kterým korektor vytéká a to mě strašně rozčilovalo. Naštěstí už je dopotřebovaný uff :D 



K mému jedinému Color Tattoo od Maybelline (Rose gold) přibili konečně dva bráškové. První je Permanent Taupe, matná šedohnědá barvička (dělá trochu šmouhy a je těžší s ním "pracovat") a druhým bráškou je Turquise forever, který má snad už naprosto každý a já byla poslední, kdo tuhle boží tyrkysku ještě neměl :D
*6,90€



Pak tu mám svůj svatý grál, který si kupuju už x let. Je jím automatická tužka L'oreal, klasická černá. Vlastně narovinu, nejdřív svatým grálem nebyla loreálka ale Gabriela Salvette. Ta samá pigmentace, výdrž, design a pokud si pamatuju dobře tak i cena. Jenže tady Gabriela k dostání není, tak proto ji nahradila Loreálka. Měla jsem štěstí najít dvojnici, haha :D
*7,50€


Pleťových masek není nikdy dost. A tyhle můžu s klidem doporučit, pokud na ně narazíte! Jsou s jílem (argilla verde), který krásně vyčistí a uzavře zanešené póry, zbaví vás černých teček a pomáhá bojovat s pupínky. Mám po ní pleť vždycky jako dětskou prdýlku, fakt krásný pocit hloubkové čistoty.
*HQ Swissmade 2,50€, Mymask 1,90€


Toni&Guy suchý šampon jsem chtěla vyzkoušet dlouho. Ale až tenhle měsíc jsem na něj konečně narazila. Koupila jsem si zatím k otestování, jestli mi bude vůbec vyhovovat miniaturu a k tomu přihodila i lak z řady Creative. Zase miniaturu. Pro šampon si zajdu v plném balení, ale lak si už nekoupím a zůstávám i nadále věrná mému miláčkovi Cashmere od Taftu. On mi totiž tenhle strašně slepuje vlasy a ani dlouho nevydrží mé vlasy držet na uzdě. Ale nádherně voní, to mu musím nechat, a dokonce ta vůně ve vlasech vydrží dlouho po nanesení!
*oba po 3,89€, plné balení 9,90€


O těchto rtěnkách už jsem psala malou recenzi.
*7,50€



Pretty Woltz Italiana. Můj druhý produkt této značky. Kvalitou a výdrží se dá přirovnat k průměrné kvalitě Essence stínů. Na výběr jsou tři paletky (ve fialkových tónech, olivových a tato), ale nenesou žádné označení nebo jméno, což mi přijde trochu divné. 


Po dlouhé době jsem si pořídila nový štětec. Tenhle jsem měla vyhlédnutý poměrně dlouho, ale jelikož okolo WjCon nejezdím zrovna často, tak jsem si ho koupila až teď. No teď - asi v půlce listopadu. Používám ho na zapracování korektoru pod očima a v okolí nosu. Je to kvalitní štětec s umělými šikmo střiženými štětinkami, který mi naprosto vyhovuje svým tvarem právě na "prácičky" pod očima a okolí nosu ale samozřejmě se dá použít i na jakékoliv nedostatky a nejen na korektor ale třeba i na rozjasňovač je skvělý a dovedu si představit, že ve stavu nouze svede i konturování. 
*9€


Pak už tu mám jen balíček od Elfu. Je to moje první objednávka od této značky a jsem vcelku spokojená. První věcí, kterou jsem si objednala jsou řasy. Miluju umělé řasy i když je moc často nenosím. Ale dokážou udělat s očima opravdu divy a vyplatí se mít doma alespoň pár. Druhou věcí z balíčku jsou štětce, první je na rtěnku (lip brush) a druhý na stíny (smudge brush) do kterého jsem se zamilovala a je naprosto dokonalý!
*1,70€


A to je vše, uff, musím se v prosinci krotit. Schvalně, kdo z vás dočetl až sem? Hahaha :D

P.S. Nebyl dobry napad fotit cerne veci na ovci :D

Loo <3

3 komentáře:

  1. Ahoj Luci,
    jsem na Tebe hrozně moc pyšná! :)

    Bělča

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé Bělčo děkuju ☺️ jsi zlatíčko

    OdpovědětVymazat
  3. Ach, ty legíny a kalhoty vypadají úžasně!

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Kritika je hnacím motorem kupředu. Proto děkuji za každičký váš názor a komentář :) Loo